1. Voor 14:30 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de € 70,- excl.
  3. Veilig betalen

Wij willen heel graag dat jij het fijn vindt om bij ons te shoppen. Wij snappen dan ook goed dat de optie om veilig te kunnen betalen, zeer belangrijk is voor onze klanten. Daarom hebben wij er in ieder geval voor gezorgd dat je bij EOL 9IIIIV7 veilig kunt betalen en dat jij daarnaast een zeer ruime keuze aan betaalmogelijkheden hebt.

Je kunt bij EOL 9IIIIV7 op de volgende manieren betalen:

iDeal - Internetbankieren

Met iDeal betaal je via jouw eigen vertouwde bankomgeving, alle Nederlandse banken kunnen gekozen worden met deze betaaloptie. iDeal betalingen zijn betalingen die direct worden afgeschreven.

Bancontact - Internetbankieren

Met Bancontact betalen Belgische klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving. Ook Bancontact betalingen zijn betalingen die direct worden afgeschreven.

Maestro - Internetbankieren

Met de Maestro debitcard betaal je met een eigen bankpas. De betaling wordt direct van jouw rekening afgeschreven en daarnaast is deze betaalmethode in meer dan 100 landen beschikbaar.

Visa - Creditcard

Met Visa kun je betalen met jouw creditcard (Visa). Creditcard betalingen worden niet direct afgeschreven, maar deze worden gereserveerd. Nadat wij jouw bestellingen hebben verwerkt en verzonden, wordt het bedrag van jouw rekening gedebiteerd.

Mastercard - Creditcard

Met Mastercard kun je betalen met jouw creditcard (Mastercard). Creditcard betalingen worden niet direct afgeschreven, maar deze worden gereserveerd. Nadat wij jouw bestellingen hebben verwerkt en verzonden, wordt het bedrag van jouw rekening gedebiteerd.

Afterpay - Achteraf betalen - Vanaf NU beschikbaar!

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

PayPal - Portomonee

Via jouw persoonlijke en gratis PayPal account kun je direct online afrekenen met jouw PayPal-saldo, creditcard of bankoverschrijving.

Fashioncheque - Cadeaubon

Met jouw Fashioncheque (mode cadeaubon) kun je jouw bestelling bij ons afrekenen.

VVV Giftcard - Cadeaukaart

Met jouw VVV Cadeaukaart kun je jouw bestelling bij ons afrekenen. De VVV Cadeaukaart is een variant van de welbekende VVV-bon. De VVV Cadeaukaart is speciaal ontwikkeld voor online aankopen.

Paysafecard - Cadeaukaart

Met jouw Paysafecard (prepaid cadeaukaart) kun je jouw bestelling bij ons afrekenen. 


Rock on 'm. Be notorious. - E.O. Leog